×

De juiste Formule voor schuldhulp bij (dreigende) schuldsanering

Heb je schulden of loop je vast in je financiële situatie? Dan bieden wij de juiste Formule voor schuldhulp. Bij ons sta jij voorop, daarom adviseren wij: kom je er financieel niet uit, wacht dan niet met hulp zoeken. Want des te sneller wij jou professionele ondersteuning kunnen bieden, des te eerder zijn de problemen opgelost.


Wat doen wij anders?

In de eerste plaats sta jij bij ons centraal. Niet het probleem staat bij ons centraal, maar juist de oplossing. Met budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor jou. Kunnen wij jou uit de problemen halen? Dan doen wij dat. En als budgetcoach bieden wij jou ondersteuning bij het voorkomen van soortgelijke problemen in de toekomst. Lukt dat niet of zijn de problemen van jou of je familielid blijvend, dan helpen wij met persoonlijke, professionele bewindvoering.

 

 

 

 

 Wie zijn wij?

Formule is een jonge organisatie, opgericht door professionals met verschillende achtergronden, onder meer op het gebied van arbeid, inkomen en recht. Wij hebben één ding gemeen: in ons werk kregen wij vaak te maken met gewone mensen die in de schulden of financiële problemen raakten. Daarbij vonden wij dat bij (dreigende) schuldsanering de hulp aan mensen met schulden vaak te wensen overliet.

 

Alles onder één dak

Alles onder één dak, dat is een groot voordeel van Formule in Winschoten, Groningen. Als specialist in budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering zijn wij gevestigd onder één dak met Notariaat Winschoten. Wij werken nauw samen met dit notariaat bij diverse diensten die elkaar aanvullen. Daarbij is Notariaat Winschoten onze kennispartner bij diverse juridische zaken. Samen staan we sterk als wij aan de slag gaan om jouw financiële situatie aan te pakken.

Stel een vraag  Notariaat Winschoten


Heeft u vragen?

Hoe kan ik een afspraak maken?

Wat zijn de openingstijden van Formule?

Antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Twijfel je nog? Maak gerust eens een afspraak voor een kennismaking. Dat kost niks en je zit nergens aan vast.